2016. november 12., szombat

Falra szerelhető fedőtartó - kütyüajánlóSzeretem a konyhai kütyüket, egy ideig észnélkül mindent be s szereztem, ami első látásra megtetszett, ma már viszont óvatosabb vagyok a vásárlással. Leginkább azért, mert a legtöbbről kiderült, hogy a: jól néz ki, de használhatatlan, b: jól néz ki, de egyébként haszontalan, c: jól néz ki, de abban a formában használhatatlan, pedig nagyon jó az ötlet.
Most ezt a kütyüt viszont jó szívvel ajánlom azoknak, akik ugyanúgy, mint én, gyakran állnaka  forró fedővel a kezükben, hogy hova is tegyék arra az 1-2 percre, amíg megkavarják, átöntik, leszűrik, megfordítják, stb. az ételt.
A fedőtartó nálam már érkezése másnapján jól vizsgázott, amikor épp fánkot sütöttem. A tűzhelyen a forró olaj, másik felén a  nagy tálca, amire szedem lecsepegtetni a kisült fánkokat, a tűzhely mellett a deszka, amin a megkelt fánkok sorakoznak, a forró fedőt csak messzebb lehet letenni. Eddig. Mert most már ott a fedőtartó, karnyújtásra, a mosogató fölé szerelve.
A kütyü kitalálója, és megvalósítója Brigi, az eztjólkifőztük bloggere, és a férje. És ami még nagyon tetszett, hogy nagyon ízléses a csomagolás, amiben küldték, minden részletre kiterjedő szerelési és használati útmutatóval.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor Briginél lehet róla részleteket megtudni az alábbi elérhetőségeken:
 http://eztjolkifoztuk.blogspot.hu/

https://www.facebook.com/mkproduction2014

Nincsenek megjegyzések: